Sticky HopTytär oli taas viikonlopun yli isänsä luona. Menin tänään hakemaan häntä. Tyttärellä oli kaveri siellä, naapurityttö. Tytöt leikki ja minä ja tyttären isä käytiin läpi tytön vaatekaappia, oli paljon vaatteita jotka oli jo ihan liian pieniä. Juotiin kahvit, ja mentiin ulos. Oli hieno lämmin päivä, noin 13 astetta lämmintä.


Täällä kotona useasti silloin kun vaihdan lakanat meidän isoon sänkyyn tytär leikkii ja juoksee siinä kun lakanat on pois. Yhtenä päivänä hän hoksasi että kun hän on juossut siinä ja sitten koskee sormella isoveliä, niin isoveli saa sähköiskun. Veli keksi tälle leikille nimen Sticky Hop 😀 Se toimii ulkonakin, kokeiltiin tänään hehe.
Nahkatakki H&M, paita KappAhl Newbie ja leggingsit Mini Rodini (adlink)


Sticky Hop  Luonto herää enemmän ja enemmän. Ihanaa 
Tytär sai isältänsä uuden kuoren omaan kännykkään. Mieluinen oli. Ensin, kun hän sai isältänsä oman kännykän (isän vanha), tykkäsin että hän on liian pieni saamaan oman kännykän, mutta on siinä hyviäkin puolia. Esimerkiksi nyt me voidaan olla yhteydessä silloinkin kun hän on isänsä luona, Snapchatin ja HangOutin kautta. Auttaa vähän kestämään ikävää kun ollaan eri paikoissa.
Kotimatkalla pysähdyttiin rannalla, oli niin hieno päivä. Mutta tuuli aika paljon. Huomenna taas töihin ja päiväkotiin. Hyvää alkavaa viikkoa teille 


Kati

No comments