Kivaa postia

Tänään tuli kivaa postia Suomesta.. :) Enemmän siitä piakkoin:)

Oltiin taas Minéan kans leikkipuistossa jonkun aikaa tänään. On ollut aika lämmin mutta tuulinen päivä. Päivät menee nopeasti, kesä menee nopeasti... nyt on jo puolet heinäkuustakin mennyt...T-shirt Nico Nico, Leggings Molo

4 comments

 1. Totta, kesä hujahtaa hetkessä. Yritän joka päivä pysähtyä nauttimaan. Kijoitan parvekkeella päiväkirjaa iltaisin. Syön jäätelöä töiden jälkeen, poimin lapselle omakasvattaman tomaatin pikku-suuhun...Hetkistä ottamalla kiinni saa aikaa "venytettyä".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan oikein. Tuntuu että joskus kiirehtii liikaa. Elämä on nyt, ja siitä pitää ottaa kiinni, ja muistaa mitkä asiat ovat tärkeitä... Carpe Diem...

   Delete
 2. Niimpä, ihan kauhistuttaa kuinka aika menee kesällä nopeeta ja talvi sitten tuntuu ikuisuudelta. Onneksi on ollut lämmin kesä täynnä ihania muistoja pienten lasten kanssa lomaillessa. Ja onhan tätä vielä jäljelläkin. Syksykin on ihanaa aikaa jos on lämmintä.

  Oisiko Suomi-posti jokin vaate-lähetys, kenties?

  Kivaa alkavaa viikkoa sille puolen!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Talvi tuntuu kyllä aina pitkältä ja pimeältä.. Nyt on ihana aika.. ja on syksykin hienoa kun ilma tulee raikkaammaksi ja puut ovat täynnä punaista, keltaista... :)

   Ei ollut vaate-postia tällä kertaa hehe:) Voitin vasta arvonnan yhdessä blogissa, se jota voitin tuli eilen. Laitan siitä postauksen jonakin päivänä pian:)

   Kiitos, samoin hyvää alkanutta viikkoa teillekin:)

   Delete