Misslyckat cafébesök

Iltapäivällä meinattiin mennä käymään kahvilassa. Se sijaitsee vanhassa rautatieasemassa. Tänne meidän kaupunkiin ei enää junat ole kulkenut pitkään aikaan, mutta asemarakennukseen on vasta avattu kahvila. No, mutta sehän oli maanantaisin kiinni, näimme kun tulimme sinne. Siispä uudet suunnitelmat. Menimme taas leikkipuistoon vähäksi aikaa. Tänään on aina vähän väliä tullut sadekuuroja, mutta kesä kasteensa kuivattaa heh:)
Minéalla oli tänään päällä ihana Silverjungle ruusuke t-paita ja Aarrekid leggingsit. Legginseissä on vähän keltaista,  juuri samaa keltaista sävyä kun t-paidassa.

I eftermiddags tänkte vi gå till ett café, som är ganska nyöppnat. Det ligger i gamla stationsbyggnaden här i stan. Tåg går det inte hit, det har det inte gjort på väldigt länge. Nå, men cafét är stängt på måndagar, fick vi se när vi kom dit. Så vi åkte en stund till lekparken igen istället. Idag har det kommit regnskurar titt som tätt, men det gör inget:) 
Minéa hade på sig en underbar t-shirt från Silverjungle och leggings från Aarrekid. Det är lite gult i leggingsen, precis samma gula nyans som i t-shirten.


Top Silverjungle
Leggings AarrekidPuss nallen:)


Plocka kottar är kul

On mukava kun Minéa nykyisin antaa laittaa hiukset kiinni. Pitää vain opetella eri kampauksia hänelle:)

4 comments

 1. ompas taas mätsäävät ja kivat vaatteet :)

  kivoja kesäpäiviä!

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Se on Silverjunglen paita, se on tosi sievä meistäkin:)

   Delete