Paketti Englannista

Tänään tuli paketti Englannista. My Cinnamon Girl tilaus. Olivat sieviä, mutta ei kuitenkaan ihan sellaisia kun olin kuvista katsottua kuvitellut niitten olevan.. Mutta kyllä niille käyttöä on:)
Nyt on ollut muutama oikein tuulinen ja sateinen päivää. Tänään myös. Saatiin taas auto takaisin tänään, joten kauppareissun teimme autolla.
Sadetakki Abeko

Idag kom det ett paket från England. My Cinnamon Girl-beställningen som jag gjorde. Visst var kläderna söta...men ändå inte riktigt sådana som jag hade trott att de skulle vara. Men användas kommer de:)
Det har varit riktigt blåsigt och regnigt i några dagar nu. Så även idag.

4 comments

 1. Minäkin ehkä aavistuksen verran petyin meidän MCG-tilauksen sisältöön. Varsinkin kun koot oli niin jättimäisen isoja vaikka tilasin 1vuotiaan kokoa.
  Ihana sadetakki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne oli kyllä isoja. Yhtä mekkoa voidaan ehkä ruveta käyttämään kohta, mutta toiset vaatteet saa laittaa talteen odottamaan että Minéa kasvaa.

   Delete
 2. Nuo on tosi isoja mitoitukseltaan kyllä ja niitä näkee pajon myynnissä nettikirppiksillä sen takia.

  Meidän Next-paketti seilaa jossain. Osoitteenmuutos piti soittaa heille Englantiin puhelimella, mutta siltikään se ei mennyt läpi. RRRRRRRaivostuttaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tympäisevää kun asiat ei toimi niin kuin pitää.. Toivottavasti teidän paketti tulee kuitenkin pian. Minä tein tilauksen Nextiin muutama päivä sitten, ja odotan että ne tulee joskun ensi viikon aikana.

   Delete